kedd, szeptember 29, 2009

0 óra 40 perc

...volt az az időpont, amikor SMS-t kaptam és halálra rémültem. Míg elértem a szoba másik felébe a telefonért, legalább 40 variációt kitaláltam az üzenet küldőjére és tartalmára vonatkozóan és egyik rosszabb volt, mint a másik. Erre mi történt? Valami miatt a telefonom lélekben átkerült a határon túlra és csak üdvözöltek. Büszke vagyok magamra. Ne tervezzetek/gondoljatok előre, mert felesleges. Ne ijedezzetek, na.

Tök jó volt a hétvége, most Bp. kicsit London elé került. Baromi jó volt új arcokkal találkozni, illetve egy csomót hallani a régiekről. Egyszerűen úgy érzem, hogy valami nagyszerű dologból vagyok kihagyva, úgyhogy tartsatok ki, mindjárt megyek. :D (Gondolom havonta fog változni a a véleményem, de ahogy idén már sokadjára villamosoztunk át a Margit-hídon éjjel...)

Lett hat új kis barátom, és megnyugtatlak Negyvenkettő, nem felejtek! :D Igaz, nem tudom milyen ovis voltam, de a kiskacsafürdiket már(!) nem tudom elénekelni. Kiesett a dallam. :D És milyen jó volt a ligetben dalolni! Még ha a Beatles-dalokkal volt is némi gebasz, a Simon & Garfunkelek pedig miattam nem sikerültek úgy, ahogy kellett volna... De valljuk be, a The Man Who Sold The Worlddel nagyon ott voltunk. :) Remélem őszi szünetben folyt. köv.
(reggel ezzel a gondolattal keltem, hogy jaj, mindjárt október, hogy oldom én ezt meg? de... majd ügyesen...)

További tervek mára: tanulmányi osztály, kis bevásárlás, főzés (húsleves - közben Gilmore Girls vagy éneklés), nagybevásárlás, olvasás, tanárbácsinak mailírás, alvás.

Legyetek jók!

3 megjegyzés:

  1. váó, milyen húslevest tervezel?

    VálaszTörlés
  2. Na majd akkor hétvégén a kiskacsát is elintézem. Bepötyögöm és megmidizem neked, akkor aztán hallgathatod :P

    És legközelebbre tessék rendesen felkészülni Beatlesből meg Simon&Garfunkelből is! :)

    VálaszTörlés
  3. @szamárfül: Isteni csirkehúsleves lett. Az a meglepő, hogy most másodjára vagy harmadjára sikerült jó ízűre. :D

    @42: Akkor énekeld fel a kiskacsát, kérlek. :D
    A S&G-t 100%-osan magamra vállalom, de a Beatles nem csak az én hibám volt, Te is azt mondtad, hogy neeem. :D

    VálaszTörlés